Düzenlenen kahvaltıya, CHP Eski Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve CHP milletvekili aday adayı Avukat Tülay Ateş, platform üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda Büyükçekmeceli katıldı.

“HALKIMIZIN TALEPLERİNİ VE İSTEKLERİNİ YERİNDE İNCELEYECEĞİZ”

Kahvaltıda, Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu adına konuşma yapan Mehtap Tazegül, “Büyükçekmece Sosyal Demokrasi Platformu, etnik, dini ve mezhebi fark gözetmeksizin halk kesiminden insanların, küresel ve ulusal kapitalist egemenlik ve sömürü sistemine karşı sosyal adalet, sosyal güvenlik ve özgürlük ilkeleri etrafında birlik ve mücadelesine katkı yapmak amacıyla gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte kurulmuştur.

Bizler sizlerin de desteği ile; öncelikle kendi ilçemiz olan Büyükçekmece’de yaşayan tüm halkımızın haklı taleplerini ve sıkıntılarını yerinde inceleyerek, halk ile yetkili kurumlar arasında köprü görevi üstlenerek sorunların çözümü konusunda katkı sunmayı, kadınlara karşı yürütülen baskı şiddet ve dışlamaya karşı gelerek ekonomik, siyasi ve sosyal olarak cinsiyet eşitliğini sağlamayı, eğitimin laik olmasını, karma olmasını, çağdaş ve bilimsel olmasını, milyonlarca emekçi işçimizin emek-sermaye eşitsizliğinin giderilmesi ve taşeron işçiliğe karşı mücadele etmeyi amaçlamaktayız.” şeklinde konuştu.

MADENCİLERİN AİLELERİNE YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENİYOR

Mehtap Tazegül, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Çoğunuzun bildiği gibi daha önce de yine sizlerin katkılarıyla Soma maden faciasında hayatını kaybeden madencilerimizin aileleri için yardım toplayıp, Soma’ya götürdük. Aileleri tek tek ziyaret edip yardımları kendilerine ulaştırdık. Şimdi de Ermenek’te yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden madencilerimizin aileleri için yardım kampanyası başlattık. Sizlerin de desteğinizi bekliyoruz.”

Eren TAŞAR-Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi