Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’nde eğitimlerine devam eden çocuklar; bakım evindeki öğretmenlerinin ve Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitim, spor ve müzik okulları bünyesinde de görev yapan eğitmenlerinin katkılarıyla güzel bir etkinlik sergilediler.




ÇOCUKLARIMIZI BÜYÜTEREK YAŞATACAĞIZ

Modern dans, bale gibi gösterilerin de sunulduğu etkinlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da bir konuşma yaptı. Öncelikle ailelere ve öğretmenlere teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Çatalca Belediyesi’ne, bizlere güvenerek çocuklarının eğitimi için Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’ni tercih eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz de çocuklarımızı bu yılsonu etkinliğine çok güzel hazırlamışlar, onlara da teşekkür ediyorum.

Umut ediyorum ki çiçeklerimiz, çocuklarımızı büyüterek yaşatacağız. Tüm ailelere, annelerimize, babalarımıza teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Program yine dans gösterileri ve oyunlarla devam etti. Programın sonunda ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından öğrencilere katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi