Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Şeker, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz ve Dursun Duran Kaya ile birlikte, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri katıldı.



Çatalca Kent Konseyi tarafından faaliyet raporu katılımcılara okunarak, gündem maddeleri hakkında bilgi verildi.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. BEDAŞ Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerden, kapatılan vergi dairesi hakkındaki yazışmalardan, mahallelere doğalgaz getirilmesi hakkındaki yaşanan süreçten, Çatalca’ya üniversite getirilmesi, Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’nin tam teşekküllü hizmet vermesi, Çatalca’da planlanan barajlar, geri gönderme merkezi, Muratbey’e taşınan Halkalı Gümrüğü, Çatalca’da yapılması düşünülen rüzgar elektrik santralleri, ilçenin trafik sorunu, Devlet Su İşleri tarafından yapılan ilçedeki dere ıslah çalışmaları ve KİPTAŞ konutları hakkında katılımcılara bilgi vererek bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerek dedi.

Başkan Kara’nın ardından katılımcılar da söz alarak görüşlerini ilettiler. Son olarak CHP 3. Bölge Milletvekili Ali Şeker, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel konuşma yaparak toplantı sonlandırıldı.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi