Kahvaltılı toplantılarda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Celal Sevinç, seçim bildirgesinin çok iyi anlatılması konusunda da partilileri uyardı.

Başkan Kerimoğlu’nun da katıldığı kahvaltılı toplantıya gelen vatandaşlar, kentsel dönüşümden, sokak hayvanlarına kadar pek çok soruyu sorarken, Başkan Kerimoğlu yakın tarihte sorunların masaya yatırılacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceğini belirtti.
Zuhuratbaba, Yeşilköy, Osmaniye ve Florya’da da seçim irtibat büroları açılışı yapan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, irtibat bürolarıyla mahalleden geçen halka, mahalle birimlerinin ev ziyaretleriyle de evlere yapılan çalışmalarına hiç durmadan devam edeceklerini ve bu seçimi kazanmanın ülkemiz açısından önemini anlattı.

Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda kurulan seçim standında çalışan gönüllülerde vatandaşlara çağrıda bulunurken, milletvekili adayları da esnaf ziyaretleri ile vatandaşları dinliyor.

CHP Bakırköy İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı toplantılara katılan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da resminin olduğu afiş çalışması tepki alınca, Başkan Kerimoğlu’nun görüntüsü CHP bayrağı ile kapatıldı.

Selvi SARITAÇ-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi