Sarıyerliler, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi boyunca Türk Bayrağı ve CHP Bayrakları sallayarak yürüyen CHPlileri alkışlarken, ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları da, pencere ve balkonlarından el sallayan vatandaşlara aynı şekilde karşılık verdi.





CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve partililer saat 17:00’da İDO İskelesi önünde toplandı. Bayrak sallayıp, şarkılar söyleyerek 2. Bölge milletvekili adaylarını bekleyen partililer, yoldan geçen araçlardaki vatandaşlara el sallayıp selam verdi. Otobüs, dolmuş ve özel araçlardaki vatandaşlarda CHP’lilere karşı sevgi gösterisinde bulundu.



Bir süre sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı'na ait seçim otobüsüyle buluşma yerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Sezgin Tanrıkulu ve Mustafa Sarıgül ile diğer adaylar, kendilerini bekleyenlerle birlikte kalabalık bir grup halinde cadde boyu yürüyüşe geçti.
“Alkışlıyoruz” sloganları arasında iktidara doğru ilerleyen CHP’lilerin bir saate yakın süren yürüyüşü, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde geniş kitleleri saran bir heyecan yarattı. CHP sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Bu yürüyüşün daha geniş kapsamlısını 8 Haziran’da yapacağız” dedi.
CHP'nin yürüyüşüne CHP Sarıyer milletvekili adaylarının yanısıra, belediye başkan yardımcıları, ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

(Tuncay DAĞLI-Sarıyer Kent)
 

Editör: Haber Merkezi