Gazeteci ve televizyoncu Doğukan Şengün, sonunda bekarlığa veda etti. Televizyonculuk hayatından önce radyocu olarak basın dünyasında yer alan ve daha sonra yaklaşık 6 yıl Kent Yaşam gazetesi bünyesinde çalışan, şimdi televizyoncu olarak "Doğukan’la Dünya Turu" adlı programla dünya turu yapan Doğukan Şengün, hayatını Ukraynalı eğitimci Alisa Devakova ile birleştirdi.








DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN

Doğukan ve Alisa Devakova’nın düğün töreni 3'üncü köprünün ayaklarının dibinde boğaza nazır Yıldız Teknik Üniversitesi Hisar Tesisleri’nde gerçekleşti. Bahçelievler Belediye Başkanlığı’nca kıyılan nikâh akdinden sonra başlayan düğün töreni gece 2’ye kadar sürdü.




Boğaz Köprüsü’nün ayaklarının dibinde gerçekleşen düğün töreni için Doğukan'ın basın dünyasından çok sayıda arkadaşı hazır bulundu. Kız tarafının Ukraynalı olması nedeniyle düğüne Ukrayna’dan da katılanların olması törene ayrı bir renk verdi. Hem Türkçe hem de Ukraynaca ve Rusça parçaların çaldığı düğün törenine katılan herkes söylenen tüm şarkılara oyunlarla eşlik ederken, özellikle misafir konumunda olan kız tarafını gösterilen yakın ilgi gözlerden kaçmadı. Gazetemiz kurucusu Celal Karaali'nin de eşi ve çocuklarıyla birlikte yalnız bırakmadığı Doğukan ve Alisa'nın mutlulukları gözlerden kaçmadı.







Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi