Korona virüs ile mücadele dönemi boyunca katıldığı programlarda yapılan yanlışları eleştiren Dr. Serdar Savaş, geçmiş YKS sınavının da salgın hastalık dolayısı ile ertelenmesi gerektiğini savunarak, "Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar" demişti. Dikkatleri üzerine çeken Dr. Serdar Savaş'a bir çok gençten , ''Hocam parti kur oy verelim'' mesajları gelmişti. Youtube kanalında yaptığı canlı yayında konuşan Dr. Serdar Savaş, partiler üstü bir hareket olduklarını belirterek "Biz Hz. Muhammed'in ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığını yapacağız. Halkımızdan başka kimseye güvenmeyeceğiz" diyerek bu hareketin Cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurdu. 

''HER BİRİMİZ BİR GANDALF OLACAĞIZ''

 "Daha iyi bir aday çıkana kadar bu hareketin Cumhurbaşkanı adayı benim" diyen Savaş, duyuru yapmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı yayın davetinde ise, “Her birimiz bir Gandalf olacağız” diyerek dikkat çekmişti.

GANDALF KİMDİR?

Gandalf, İngiliz yazar J.R.R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninin önemli bir kesitini anlattığı Yüzüklerin Efendisi adlı roman üçlemesindeki ana büyücü karakterlerden biridir. Karakter seri boyunca tüm kötülüklere karşı direncek insanlara umut veren bir kişiliktedir.

Editör: Haber Merkezi