Yaptığı konutlarla; özellikle Başakşehir’deinşaa ettiği kaliteli konutlarla kendisinden övgüyle söz ettiren Celaloğlu İnşaat Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, oğlu Burak’ı evlendirdi. Wow İstanbul Otel’de yapılan düğünle dünya evine giren gelin Avukat Burcu Eroğlu ile Burak Sulu, davul çalarak, konuklarına harika bir şov izlettirdi.


GEÇ SAATE KADAR HALAY ÇEKİLDİ

İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini biraraya getiren düğünde ünlü sanatçı Bülent Serttaş sahne aldı. Genç çiftin nikahını ise Bakırköy Belediyesi nikah memurunun kıydı. Gecenin geç saatlerine kadar halayların çekildiği düğünde, Eroğlu ve Sulu ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Burcu ve Burak, özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına davul çalarak teşekkür ettiler.


“BAŞARININ YOLU, MUTLU BİR EVLİLİKTEN GEÇER”

İnşaat sektöründe bu güne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan ve en son Kayacity projesini tamamlayan Celaloğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, mutlu günlerine tanık olan ve kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına ithafen yaptığı teşekkür konuşmasında, “Mutlu bir aile olmanın iş ve özel hayatta başarı getirdiğine inanan bir insanım. Düzenli bir aile yapısı çok büyük sorunları aşmada büyük bir güçtür. Çocuklarımın bir ömrü huzur içinde, mutlulukla geçirmelerini diliyorum” dedi.


Kent Yaşam ailesi olarak, genç çifte bir ömür mutluluk diliyoruz.

 

Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi