TTB Merkez Konseyi Emekli Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Erdinç Köksal, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda emekli hekimin katıldığı, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin ev sahipliğinde Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Sarayı üstü Teras Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

TTB Merkez Konseyi Emekli Hekimler Komisyon Başkanı Dr. Erdinç Köksal yaptığı açılış konuşmasında, toplantıya ev sahipliği yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye ve toplantıya katılan Avcılar Belediyesi Meclis Üyesi Gülten Yarbasan’a teşekkür etti.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, toplantıda yaptığı konuşmada, toplumun sorunlarına bir hekim gözüyle yaklaştığını belirterek; “Toplumun sorunlarının çözümü için tıpkı hekimlikte olduğu gibi, teşhis, önleyici, koruyucu tedavi ve rehabilitasyon olarak kategorize edip bunlarla ilgili projelerimizi hayata sunuyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Belediye olarak, sağlık hizmetlerimizin kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

“EMEKLİ VE YAŞLI DOSTU”

Bizler sadece beden sağlığı değil ruh ve sosyal sağlığı da önem vermeliyiz diyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Sosyal Belediyeciliğimizin standartlarından biri olan “Emekli ve Yaşlı Dostu” belediyeciliğimiz gereği, yaşlılarımıza evde bakım hizmeti sunulmakta, emeklilerimize Bülent Ecevit Emekliler Parkı’nda her sabah çay ve simit ikramı yapılmaktadır. İnşaatı bitmek üzere olan Huzur ve Konuk Evi projemizle artık yaşlılarımız ve bakıma muhtaç insanlarımız orada sağlıklı bir biçimde belediyemizin hizmetlerinden yararlanabileceklerdir” şeklinde konuştu.

Senay BADUR-Kent Yaşam



 

Editör: Haber Merkezi