İstanbul’da uzun yıllardır CHP 'de siyaset yapan, İş adamı Erdem Uygur, CHP ‘den 01 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, genel seçimlerde İstanbul 2.Bölge 26. Dönem Milletvekili Aday adayı oldu. Erdem Uygur neden milletvekili aday adayı olduğunu şu sözlerle ifade etti; Eşitlik, kardeşlik, barış ve özgürlük için de, laik ve demokratik bir Türkiye’de onurlu “Tok ve Huzurlu” yaşama, katkı sunmak için aday adayı oldum.

Yoğun göçten sonra 2. Bölgede yaşayan Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşehrilerini desteğini alarak, İstanbul'a hizmet edeceğini dile getiren CHP’li İstanbul 2.Bölge 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Erdem Uygur, tabandan gelen talep üzerine aday adayı olduğunu ifade ederek, “Ardahan ve Göle derneklerinin başkan ve yöneticilerinin yoğun olarak katıldığı toplantıda milletvekili aday adayı olmam konusunda bana düşüncelerini ileten ve desteklerini esirgemeyeceklerinin söyleyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki barış, kardeşlik, özgürlük ve eşitlik içinde Laik ve Demokratik bir Türkiye için hepimiz yolumuzu buluşturacağız. Partim bizlere layık görüp bizi aday gösterirse, sizleri ve partililerimi ve tüm İstanbullu hemşerilerimi TBMM’De en şekilde temsil edeceğimi kendime göre adledeceğim. Sizlerden seçilemebilmem için bana desteklerinizi sunmanızı bekliyorum. Varlık içinde birlik içinde özgür olabilmek için 2. Bölge’de ele ele vererek partimizi iktidara taşıyalım. Ülkemizde acıların, kan ve gözyaşının, karanlığın son bulması için tek çıkar yol partimizi iktidara taşımaktır.





Erdem Uygur; Ezilenlerin sesi olacağım

Seçildiği takdirde milletvekili olarak ne tür çalışmalar yapacağını anlatan İşadamı Erdem Uygur, hayata geçirmek istediği projelerini şöyle sıraladı;
-İşçi, çiftçi, esnaf, sanayici, öğrenci ve memur kardeşlerimin sorunlarına çözüm olacağım
-Sivil Toplum Örgütlerin sesi olacağım
-Yerel basının yanında olacağım
- Engellilerin temsilcisi olacağım
- Kadına şiddeti durdurmak için elimden gelini yapacağım
-Sanatçıların yoldaşı olacağım
-Gençlerin Abisi olacağım
- Kültürel alanda faaliyetler katkı sunacağım.
- Eğitim ve Yaşam kalitesini yükselmesi için çaba sarf edeceğim
- Toplumun her kesimine eşit adil imkanlar sunacağım
- Ulaşım konusunda ciddi projelerim olacak
- Çevre temizliği konusunda projelerim olacak
- Vatanın huzuru ve mutluluğu için halkın yüzünün gülmesi için insanı bütün değerleri korumak adına elimden ne geliyorsa yapacağım...




ERDEM UYGUR Kimdir?

Aslen Ardahan, Göle’li olan Erdem Uygur, 1975 İstanbul doğumluyum.. İlk ve orta öğrenimimi İstanbul’da tamamladı.
İstanbul’da Lise Eğitimini tamamladı.
1994 yılında CHP Beyoğlu İlçesinde Parti saflarına katıldı.(Mahalle temsilcilği, deleğe ve çeşitli komisyonlarda görev aldım)
1998 yılında Ardahan, Göle, Kalecik Köy Derneğinde Yöneticilik yaptı.
2001 yılında İstanbul Alevi Derneği’nin Kurucu Üyeliğini yaptı. Daha sonra Okul Aile Birligi Başkanlığını yaptı. İstanbul Yaşam Derneği Üyeliği yaptı. Cem Evi Yöneticisi. Daha birçok sivil kurum ve kuruluşlarda aktif.
Halen, 2007 yılında kurduğu, Asya Gida ve Sude Reklam Şirketlerinin Yöneticiliğini sürdürmekte.
Evli ve 3 çocuk babası.

Kent Yaşam Gazetesi - Fidan Uğur Salman

 
Editör: Haber Merkezi