Esenyurt Üniversitesinin, Esenyurt Nikah Sarayında düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu öğrencileri tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti.




Başkanvekili Süleymanoğlu; “ Meyvesini alıyoruz”

Başkanvekili Süleymanoğlu sözlerine şu cümleler ile devam etti; “Belediye Başkanımızın çabaları sonucunda İlçemiz bir üniversiteye sahip oldu.




Başkanımızın uğraşlarının meyvesini bugün burada düzenlenen mezuniyet töreniyle alıyoruz. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar diliyorum yolunuz daima açık olsun” dedi.



Süleymanoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kaymakam Ekrem İnci; “İlçemizin eğitim kalitesi her geçen yıl daha da artmaktadır. Üniversitemiz ikinci mezunlarını vermektedir.



Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum vatana millete hayırlı işler yapacaklarına inanıyorum. Üniversitemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.



Protokol konuşmalarının ardından alanlarında ilk 3’e giren öğrencilerplaketleriniprotokolün elinden aldı ve daha sonra tüm öğrenciler mezuniyet yemini ederek keplerini havaya attılar.
 



Editör: Haber Merkezi