Esenyurt’ta geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan Muharrem Yazgan, gazetecilerle buluştu. Toplantıda Emniyet Müdürlüğü ile yerel basın arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğinin altı çizildi.

YAZGAN: ESENYURT ZOR BİR BÖLGE

Gazetecilerin Esenyurt’un Cumhuriyet Meydanı dahil olmak üzere birçok parkta açıktan uyuşturucu satıldığını, bu durumdan halkın zarar gördüğünü hatırlatması ve nasıl bir çalışma yapılacağını sorması üzerine Yazgan, “Esenyurt’un zor bir bölge olduğunu biliyorum. Özellikle uyuşturucu ve diğer suçlara yönelik kabarık bir dosyası var. Bu nedenle ekiplerimizle birlikte 7/24 mücadeleye devam edeceğiz. Mevcut personelimizin fedakârlığıyla durmaksızın çalışarak suça karşı mücadele ediyoruz. Sadece bu hafta üç hafta uyuşturucu satıcısına, silah kaçakçılarına suç üstü yaparak otomatik silahlar ele geçirdik. Üç ayrı cinayetin faillerini belirledik. En kısa sürede yakalanacaklar” dedi. Gazetecilerin de bu tür suç durumlarında kendisiyle irtibata geçmesini isteyen Yazgan, Esenyurt’ta basınla birlikte hareket edeceklerinin sinyalini verdi.
Esenyurt’un sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, basın mensupları Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Yazgan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Özgür Deniz KAYA-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi