Sosyal medyaya düşen bomba iddia gerçekleşti. FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün tüm ikna çabalarına rağmen kararından dönmeyen FOX TV'nin ana haber sunucusu Fatih Portakal istifa ettiğini duyurdu. Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal ile Seferihisar'da tarım yapacağı konuşulurken, FOX TV'de haberleri kimin sunacağı ise merak konusu oldu. Medya kulislerinde Fatih Portakal'ın yerine geçmesi olası 4 isim ön plana çıktı. Bunlar İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli,  Deniz Zeyrek ve  Cüneyt Özdemir oldu.

''KENDİ TERCİHİM''

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Fatih Portakal, ''10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Karari bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağin sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla'' dedi.

FOX TV: ''KARARA SAYGI DUYUYORUZ''

FOX TV'den Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğrulayan bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını, emekli olma isteğini kanalımıza iletmiştir. Aldığı karara saygı duyuyoruz. Yeni yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi