Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurul'u Asım Öğün'ün divan başkanlığında dernek lokalinde gerçekleşti. Genel Kurul'a Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ORDEF Genel Başkanı Av. Ali Çelik, geçmiş dönem başkanları Ahmet Şatıroğlu, Hikmete Melek, Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi ve Şişli Vakfı Başkanı Halil Çakır, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Köksal, Celalettin Dervişoğlu,Sezer Turan, sanatçılarımız Cem Çelebi, Mehmet Gümüş, Sami Aksu ve dernek üyeleri katıldı.



Bir dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Av. Özlem Hazinedar, iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle bir dönem daha başkanlık yapamayacağını dile getirerek, yeni dönemde görev almayacağını ancak derneğin tüm faaliyetlerine katkı ve destek sunmaya devam edeceğini belirtti. Daha sonra söz alan ve derneğin ilk kurucuları arasında yer alan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da yeni dönemde görev alan tüm dernek yöneticilerine başarı dileklerinde bulunarak, Fatsalı hemşerilerini hiçbir zaman yanlız bırakmayacaklarını söyledi.



Daha sonra söz alan Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yeni Başkanı Berka Çürüksu, sözlerine, derneğe bir dönem başkanlık yapan ve kendisiyle çalışmayı bir şans olarak gördüğü Av. Özlem Hazinedar'a teşekkür ederek başladı. Derneklerini herkesin katılımını ve katkısınıı bir dernek olarak büyütmenin en büyük hedefleri olduğunu belirten Çürüksu, "En büyük hayalimiz, gerçekleştireceğimiz yurt binası başta olmak üzere, devam edeceğimiz burs ve diğer yardımlaşma projeleri ile Fatsamızın yurdumuza vereceği daha nice değerli insanlar yetiştirmek olacaktır. Derneğimizin bir dost kapısı, bir buluşma adresi olmasını istiyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz gibi bundan sonra da göstereceğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım" diye konuştu.




Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Berka Çürüksu, Osman Cayak, Zekai Kır, İhsan Topaloğlu, Cevahir Önder, Dilşat Oral, Murat Karaçuha, Ali Bağdatlı, Osman Özçelik.

Editör: Haber Merkezi