İBB Meclisi’nin 2015 yılı Mayıs ayı toplantılarında Avcılar Belediyesi ve İBB Meclisi CHP Üyeleri Zafer Polat, Adnan Türkoğlu, Murat Tercan ve Handan Kantar imzaları ile İBB Meclis Başkanlığı’na soru önergesi verildi.

“CADDEYİ BİZİM YAPMAMIZA İZİN VERİN”

Zafer Polat, İskele Caddesi’nin ana arter olması sebebiyle yol bakım, onarım, temizlik gibi hizmetlerinin İBB tarafından verilmesi gerektiğini belirterek, “İskele Caddesi vatandaşlarımız tarafından yoğun kullanılan bir cadde olmasına rağmen caddenin içler acısı durumu ortadadır.

Yolun çökmüş vaziyette, araçların ciddi sıkıntılar yaşadığı bilinmektedir. Yolun bakım ve onarımı İBB tarafından ısrarla yapılmamakta ve Avcılar Belediyesi’nin “biz yapalım” ısrarına rağmen, ne İBB gerekli düzenlemeyi yapmakta ne de ilçe belediyesinin yapmasına izin vermektedir” dedi.
Polat, halkın yoğun kullandığı caddenin karanlığa mahkum edildiğini ifade ederek, “Aynı zamanda sahil kesimi olmasına rağmen bu caddenin bakımı ve aydınlatılması neden yapılmamaktadır ve ne zaman yapılacaktır?” diye sordu.

Senay BADUR- Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi