“MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM”

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Kuran-ı Kerim’de tüm Müslümanlar kardeştir diyor. Bu nedenle sizlere kardeşlerim diye hitap edeceğim. Allah’a şükürler olsun, yine bir Ramazan’ın rahmet ve bereket dolu iklimini birlikte yaşıyoruz kardeşlerim. Maalesef dünyadaki diğer Müslüman kardeşlerimiz bunu yaşayamıyor. Bu nedenle burada onlar için dua edelim. Ramazan’da bir lokma ekmeğin, bir yudum suyun ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz.”dedi.




KİMSESİZ ÇOCUKLAR DA İFTAR YAPTI

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarlarda mahalle sakinleri Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini aynı sofrada paylaştı. Temel Karadeniz ile aynı sofraya oturan vatandaşlar, Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederek, minnetlerini dile getirdi. Mahalle iftarında ayrıca, Asitane Derneği tarafından Kültür Harmanı Projesi kapsamında Küçükçekmece’ye getirilen öksüz ve yetim çocuklar da oruç açtı.






Küçükçekmece Belediyesi tarafından vatandaşlara şerbet dağıtıldı. Animasyon gösterisi ile başlayan Ramazan etkinliğinde, iftar sonrası Kuran okunarak yemek duası yapıldı. Adnan İnan ise billur sesiyle icra ettiği birbirinden güzel ilahilerle vatandaşları manevi hazzın doruklarına ulaştırdı.



 
Editör: Haber Merkezi