Beyoğlu Belediyesi’nin, ihtiyaç sahipleri için hayata geçirdiği Sosyal Market’te incelemelerde bulunan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sosyal marketin örnek alınması gereken bir proje olduğunu söyledi.




İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimi, Beyoğlu Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik kurduğu, ürün çeşidi ve kullandığı yazılımla dünya çapında ses getiren Sosyal Market’te incelemelerde bulundu.




Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu üyesi Sadık Ayhan Saruhan’a sosyal marketi gezdirerek faaliyetler hakkında bilgi verdi. Projeden oldukça etkilendiğini söyleyen Bahçıvan, “Başkanımızla geçen hafta yaptığımız görüşmede sözlü bilgiyi almıştık ama burada halka büyük bir organizasyonla yardım yapıldığını görünce daha farklı etkilendim. Beyoğlu Belediyesi örnek bir çalışma yapmış” dedi.



‘’BİLGİYE DAYALI BİR PROJE’’

Projenin şeffaf ve bilgiye dayalı olduğunu vurgulayan Bahçıvan “Yardım alan her vatandaş en ince noktasına kadar düşünülmüş, tüketiciye çağdaş bir hizmet verilmiş. Bu örnek çalışmanın ülkemizin diğer noktalarında da gelişmesini dileriz” diye konuştu. Bahçıvan, Başkan Ahmet Misbah Demircan’a bu projedeki özverili çalışması ve hizmetinden dolayı teşekkür etti.




Fidan UĞUR-Kent Yaşam




Editör: Haber Merkezi