Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın evsahipliğinde gerçekleşen Gürsel Mahallesi Yeraltı Otoparkı ve Çocuk Parkı açılış törenine Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Kağıthane Belediyesi’nin Mayıs ayı yatırımlarına dikkat çeken Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, partilerin seçim vaatlerini değerlendirdi.

Kağıthaneli çocuklara yeni yeşil oyun alanları ve parklar kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, yeraltı otoparkların İstanbul için önemine değindi. İlçedeki yer altı otoparkları ile ilgili bilgi veren Başkan Kılıç, mahalle yatırımlarını da anlattı. Başkan Kılıç, “Ada bazında dönüşümle ilçe ölçeğinde binlerce yer altı otoparkına kavuşmuş olacağız” dedi.



İlçeye işlevsel çocuk parkları kazandırdıklarını da ifade eden Başkan Kılıç, “Kağıthane’de 50 yılda 49 park yapılmıştı. Biz göreve geldikten sonra bu sayıya 11 yılda 211 park ilave ederek, Kağıthane’de park sayısını 260’a çıkarttık” şeklinde konuştu.

(Tuncay DAĞLI)
 
Editör: Haber Merkezi