Bahçelievler kadınları  İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali, Kurucular Kurulu Üyesi Merrin Hasipoğlu, ve İl yöneticileri ve çok sayıda kadınlar katıldı.

Düzenlenen etkinlikte davetlilere hitab eden İyi Parti Bahçelievler İl Başkanı Karakaya şunları söyledi  ''Burda 30 sene önce, 20 sene önce tanıdığım arkadaşlarım var. Beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarım var ve döndük dolaştık bir çatı altında buluştuk. Biraz önce burada bir Hanımefendi birşey söyledi ''Ben karanlıkları yırta yırta geliyorum'' karanlıkları da ancak bir kadın aydınlatabilir. İyiki varsınız, iyiki geldiniz, iyiki karanlıkları aydınlığa çıkarmak için Meral Akşener'in yoldaşı, arkadaşısınız, saolun varolun.

Her baskıya, her iftiraya dik duran bir genel başkanımız var ve özellikle de hem cinslerini ve sizlerin gururu şu ana kadar kimsenin yapamadığı duruşu bugünün 4ayda partisini kurdu ve köy, kasaba şehir demeden ışıklar söndürseler bile megafonlarla kürsüler verilmezse ne yapıyoruz biliyormusunuz. çöp tenekeler devirip üstüne çıkıyor ve sesini duyuruyor işte böyle bir genel başkana sahibiz. vatan sevgisini tüm kadınların sevgisini taşıyan bir kadının arkasında siz kadınla    rımızla beraber hep birlikte duruyoruz.''
Toplantı'nın sonunda mikrofona gelen Başkan Karakaya'nın kızı Gözde Karakaya, kadını anlatan anlamlı bir şiir okudu. Program davetlilerin alkışlarıyla son buldu.

Elizan Altunufağı /Kent Yaşam


 

Editör: Haber Merkezi