Toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Toplantıda, belediyenin 2014 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyeleri tarafından değerlendirilerek oy birliğiyle kabul edildi.
Küçükçekmecelilerin yaşam standartlarını yükseltmek için, kaliteli hizmet, sosyal belediyecilik, adalet ve eşitlik yaklaşımıyla, çağdaş kentin tüm faydalarını, doğal ve tarihi değerlerini koruyarak hizmet sunmak için çalışmaya devam ettiklerini söyleyen





Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; “Keyifli bir meclis toplantısı oldu. Tüm parti gruplarına, meclis üyelerimize ve mecliste görev alan tüm arkadaşlarımıza, seçkin ve medeni bir muhalefet ortaya konulabildiği için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.




2014 Faaliyet Raporu’nda yer alan konulara değinen Başkan Karadeniz, belediyeye ait hizmet binaları, ilçedeki spor tesisleri, spor yatırımları, çevre yatırımları, kültür sanat-etkinlikleri, sağlık yatırımları, yol bakım ve onarım hizmetleri, üst yapı ve alt yapı yatırımları hakkında bilgi vererek, 2015 yılı ve daha sonrasında yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi