Büyükçekmece Kâmiloba Mahallesi’nde esnafı gezen ve belediyenin bölgede sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, okul penceresinden kendisine tezahürat eden öğrencileri de ziyaret etmek için Kâmiloba Beyazlar Ortaokulu’na gitti.






Okul yönetimiyle ve öğretmenleriyle de görüşen Başkan Akgün, sömestr tatili öncesi okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerden gelen Atatürk büstü ve tel örgü talebinin derhal karşılanması için belediyenin yetkili birimlerine talimat veren Başkan Akgün, daha sonra kendisine tezahüratta bulunan sınıfları gezdi.



“YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR ÖĞRENİN”

Kendisinin de bir dönem İngilizce öğretmenliği yaptığını ve öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Akgün, öğrencilerden çok çalışmalarını istedi. Öğrenmenin okul ve derslerle sınırlı kalmaması gerektiğinin altını çizen Akgün, "Hangi okulu bitirirseniz bitirin ama mutlaka yabancı bir dili çok iyi öğrenin. Bunun yanısıra bilgisayar konusunda da uzmanlaşın. İyi bir gelecek için mutlaka bu dediklerimi yapın" dedi.







Eren TAŞAR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi