Maddi durumları elverişli olmayan ailelerin çocuklarının sağlıklı koşullarda sünnet olmasını ve çocukların gönüllerince eğlenmesini sağlamak amaçlı düzenlenen şölen Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphane Bahçesi’nde gerçekleştirildi.



''ÇOCUKLARIMIZI YARINA HAZIRLAMAK İÇİN NE GEREKİRSE YAPACAĞIZ''



Çocukların erkekliğe ilk adım attığı hayatındaki önemli anlardan biri olan sünnette heyecanlarını paylaşmaktan ve ailelerin yanında olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Genç; “Yaşamının en önemli günü olmasını diliyorum. Çocuklarla bir arada olmak yarınlar için çok önemli. Benim ve bütün çalışma arkadaşlarım için sizlerle birlikte burada olmak bir gururdur. Çocuklarınızı çok seviyorum. Onların yarına hazırlanmaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geleceğe yönelik başarılar için elele vermemiz çok önemli” şeklinde konuştuktan sonra duygularını öğrenmek için sünnet olan çocuklara mikrofon uzattı.



Çocukların yakından tanıdığı ve severek izlediği Kerem Sever; sahne aldığı şölende toplar, labutlar, halkalarla görsel bir şov sunarak, tek teker bisikleti ile yürekleri ağza getirdi ve illüzyon gösterileriyle keyifli dakikalar yaşattı. Eğlencenin doruğa çıktığı şölende Sarıyerli çocuklar yarışmalar, palyaço gösterimi, Hacivat ve Karagöz gösterisi, yüz boyama, skeçler, balon oyunları ile kendilerine ayrılan oyun alanlarında doyasıya eğlendiler.

Şölen sonunda Başkan Genç, çocuklara oyuncak hediye etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi