Zor bir dönemde zor bir görev üstlendiklerini belirten Aydoğmuş, “11 ilçe başkanı adayı arasından oy birliğiyle yönetime geldik. İlk iş olarak örgüt içindeki küslükleri bitireceğim Bahçelievler’in tüm sorunlarını çözmek için de ‘Mahalle Yönetim Kurulu’ üyeleriyle çalışarak bir rapor hazırladık.





Bahçelievler’de sorunları ortadan kaldıracağız.” ifadelerini kulandı.
Son günlerde CHP içindeki ön seçim belirsizliği hakkında da değerlendirmede bulunan Seyit Ali Aydoğmuş, "Her zaman söylüyorum ön seçim olmazsa olmazım. Bu görüşümü hem raporlarımda hem de İstanbul İl Başkanımız Murat Karayalçın’la görüşmemde belirttim. Demokrasi için ön seçim kaçınılmazdır. Ayrıca ön seçimle listelere girememiş arkadaşların da küsmeye hakkı olmaz. Fakat ön seçim yapmadan aday belirlersek aday adayı arkadaşları partiye küstürmüş oluruz." şeklinde konuştu.

"GENÇ ADAYLARIN ÖNÜ AÇILMALI"

İlçesinde 2015 Genel Seçimleri'nde birinci parti olarak çıkmak istediklerini ifade eden Aydoğmuş, "Genç adayların önünün açılmasından yanayım, onları destekliyorum. İlçemizde yüzde 40’ın altına düşmemeyi hedefliyoruz. Bu hedef için çalışacağız. Halkla bütünleşeceğiz.” dedi.




“BAŞIMIZDA PADİŞAH VAR”

Seyit Ali Aydoğmuş, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Başımızda padişah var. Çeyrek vezir tayin etmiş, ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. 2015 seçimlerinde bunların 330 milletvekili sayısını bulmaması için elimizden geleni yapacağız.”
Eren TAŞAR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi