Çekmeköy tarihi bir gün yaşadı. Eski Taşdelen Belediye Başkanı, Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Sipahi’nin oğlu Can Sipahi İle Ayışığı Özdemir’in hayatlarını birleştirdiği ve ÇekmeköyNikah Dairesi’nde gerçekleşen nikahta her kesimden onbine yakın insan bir araya geldi.




Turizm ve Otelcilik mezunu Can Sipahi ile Bilgisayar Mühendisi Ayışığı Özdemir’in 6 yılı önce başlayan arkadaşlıklarını iş, siyaset ve spor camiasının büyük ilgi gösterdiği halka açık nikah töreni ile resmiyete döktüler.



Çekmeköy’ün sevilen eski belediye başkanı Hüseyin Sipahi’nin ev sahibi olduğu tören şimdiye kadar Çekmeköy’de yapılan en kalabalık nikahünvanını kazandı.




Hüseyin Avni Sipahi gerek başkanlık döneminde gerekse sonrasında uzun yıllardır,özellikle düğünlerde ve cenazelerde insanların yanında yer alarak acılarını paylaşan, mutluluklarına ortak olan bir isim olduğu için oğlunun nikahı da kendisine yakışır bir kalabalıkla gerçekleşti.



AHMET POYRAZ’DAN SİPAHİYE JEST

10,000’e yakın davetlinin katıldığı törende Eski Başbakan Mesut Yılmaz, İş adamı Cavit Çağlar, Ali Müfit Gürtuna, Şenel Eruygur,Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız,Galatasaray eski başkanı İşadamı Adnan Polat,Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, MHP Milletvekili Ali Torlak,Ali Talip Özdemir, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın yanısıra çok sayıda siyasetçi, üst düzey bürokrat ve iş adamı ile vatandaşlar katıldı.



Nikah merasimi için Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz hemşerisi Hüseyin Sipahi’ye jest yaparak oğlunun nikahını kıymasını sağladı.Katılımcılar tek tek iyi dileklerini ailelere iletirken





SARIGÜL; SİPAHİ BİR GÖNÜL İNSANIDIR

Mustafa Sarıgül’ün “Hüseyin Sipahi sadece tencere kaynarken yanınızda olan biri değildir. Sipahi tencereniz kaynamazken de yanınızda olan bir gönül insanıdır” diyerek salonda bir alkış tufanı koparttı.Eski Başbakan Mesut Yılmaz evlilik cüzdanını genç çifte verirken “Hayırlı olsun, bırakalım kaç çocuk yapacaklarına kendileri karar versin” deyince salonda kahkahalar yükseldi.




Yapımı yeni bitmiş olan ÇekmeköyNikah sarayında bu nikah için yapılan hazırlıklar, müzik ve dans gösterileri ile başka bir güzellikteydi. Davetliler Çekmeköy Belediyesi ve Ahmet Poyraz’a tebriklerini iletti.
 

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM 

Editör: Haber Merkezi