Programa Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Güven-Sen Sendikası Genel Başkanı Ömer Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, İstgüven İstanbul Güvenlik AŞ Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, Bahçelievler Belediyesi Bahpaş AŞ Genel Müdürü Özgün Fırtına Öz Güven-Sen Marmara Bölgesi Kadın Komite başkanı Meryem Sarı ve üyeleri katıldı.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Özel Güvenlik Görevlisi kadın emekçilerin gününü kutlayarak, Öz Güven-Sen Sendikamıza düzenlediği etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

Arslan, HAK-İŞ’in 46 yıldır ilkeli ve onurlu duruşundan hiçbir zaman taviz vermeden yoluna devam ettiğini belirterek, “Toplumdaki, sendikal hareketteki, milli meselelerdeki duruşumuz, ülkemizin bütünlüğü, birliği için yaptığımız ve ortaya koyduğumuz çalışmaların bütün toplamı HAK-İŞ’i oluşturuyor. O yüzden HAK-İŞ’in başarısını Türkiye’nin başarısı, HAK-İŞ’in gücünü Türkiye’nin gücü olarak görüyoruz. HAK-İŞ’in aslında emek hareketinin gücü olduğuna inanıyoruz. Çünkü biz bu hareketin tam ortasında ve merkezindeyiz” dedi.

Öz Güven-Sen Sendikası Genel Başkanı Ömer Yılmaz konuşmasında, Kentimizin huzur ve güvenliğinin temininde 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin, Ailesinin ve kendi hayatlarından feragat göstererek görevlerini ifa eden cefakarca yerine getiren Özel Güvenlik Görevlisi Kadın Üyelerimizin çalışma hayatı içerisindeki sorunları ile ilgili her zaman yakından ilgilendiklerini ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının yayımladığı kılık kıyafet yönergesinde üyelerimizin istek ve talepleri doğrultusunda değişiklik yapılmasına öncü olduklarını, Güvenlik ve Savunma iş kolunda ülkemizde en çok kadın üyesi olan sendikanın Öz Güven Sendikası olduğunu ve bu sayının daha da artması İçin çalıştıklarını beyan ettiler. Ayrıca Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a verdiği destekten dolayı ve Programa katılım gösteren Yöneticilerimize ve tüm kadın üyelerimize teşekkür etti.

Program Özel Güvenlik Görevlisi Kadın çalışanlar tarafından misafirlere çiçek takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi