“REFERANSLAR ÇOK ÖNEMLİ”
Kuzey GROUP’un Yönetim Kurulu Başkanı Kurban Özcanım, vatandaşlara önemli mesajlar verdi. “Esenyurt ve bölgede yaşanan bu tür 'dolandırıcılık' olayları sektörün geneline zarar vermektedir” diyen Özcanım, “Buna dur diyecek birinci makam vatandaşın kendisidir. Sonrasında ise belediyeler ve hukuk sistemidir. Vatandaşlar öncelikle ev alacakları firmayı çok iyi analiz edip tanımaya çalışsın. Ev alacakları firmanın kurumsal yapısını incelesinler. Yaptıkları örnek çalışmaları araştırsınlar ve acele etmeden bunları tamamladıktan sonra ev alsınlar" şeklinde konuştu.

ÖZCANIM: BİZ ÖNCE BİLİNÇLENDİRİYORUZ

Kuzey Group olarak, inşaat sektöründe çok yeni olduklarını belirten Kurban Özcanım, "Biz inşaat ve emlak sektörüne yaklaşık 2 yıl önce giren bir firmayız. Aynı zamanda tekstil sektöründe de uzun yıllardır üretim yapmaktayız. İster tekstil ister inşaat sektörü olsun, ne iş yaparsanız yapın, dürüst ve şeffaf olmak zorundasınız. İşte biz aile şirketi olarak ticari hayatımızın her alanında şeffaflığı ve dürüstlüğü ön planda tutarak farkımızı her zaman ortaya koyduk” dedi.

“KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ YAPIYORUZ”

“İnşaat ve emlak sektöründeki geçmişlerinin 2 yıl gibi çok yakın bir tarih olmasına karşın, uygulama ve sonuç açısından ne dediysek onu yaptık ve yüzlerce aileyi kira öder gibi küçük, ödenebilir taksitlerle ev sahibi yaptık” diyen Özcanım, vatandaşa hizmetin sadece ev satmakla sınırlı olmadığını belirterek, “Vatandaşı doğru bilgilendirmek ona verebileceğin en iyi hizmettir. Çünkü vatandaş doğru bilgilenirse yapacağı yatırım veya yaşayacağı evi doğru yerden almış olur. Doğru yatırım zarar ettirmez. Vatandaşı bilinçlendirmenin yanı sıra, satış öncesi veya satış sonrası resmi kurumlarda yapılması gerekenler de en ince ayrıntısına kadar hem anlatılmakta hem de arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Yani vatandaş kira öder gibi ev satın aldığında, bunun satış işlemiyle de uğraşmıyor. Banka, belediye, noter gibi işleri, konusunda uzman arkadaşlarımız yapmaktadır” diye konuştu.






Kuzey GROUP tekstil bölümüne bakan Ümit Özcansın da zaman zaman emlak-inşaat bölümüne bakan kardeşi Kurban'ı ziyaret ederek çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi almakta. 
Editör: Haber Merkezi