Kağıthane Belediyesi'nde gelenekselleşen bayramlaşma programına personeller, idari müdürler, başkan yardımcıları ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin katıldı. Bayramlaşma programında konuşan Öztekin, çalışmalarından ötürü personele teşekkür ederken bir de müjde verdi.

MAAŞ VE İKRAMİYELER BAYRAM ÖNCESİ YATIRILACAK”

Bayram öncesi maaşların yanı sıra her bir çalışanın hesabına 750 TL ikramiye yatırılacağını müjdeleyen Öztekin: '' Emeğiniz benim nazarımda çok kıymetli. Rahat bir ay geçirebilmeniz için ramazan öncesi market alışveriş kartları, ramazan ortasında da kumanya kolilerini sizlere teslim ettik. İnşallah Temmuz ayı geldiğinde de emeklerinizin karşılığını toplu sözleşmelerle daha memnun olacak şekilde alacaksınız. Her zaman yanınızdayım. Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.'' dedi.

“KAĞITHANE'DE PROJELERİN %90'I HAYATA GEÇTİ”

Seçim öncesi vaat edilen 53 projeden %90'ını hayata geçirdiklerini ifade eden Öztekin; kaynakların verimli kullanımı, zaman yönetimi ve özverili çalışmalar neticesinde Kağıthane'yi yeni baştan imar ettiklerini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi