İş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda kişinin bir araya geldiği sünnet düğünü, rüya gibi bir gece yaşanmasına sahne oldu. Arnavutköy Kayabaşı’da bulunan Yeşil Koru Orman İçi Sosyal Tesisleri’nde yapılan sünnet düğünü büyük ilgi gördü.




NTK organizasyon tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu Nihat Tanrıkulu’nun yaptığı sünnet düğününde sahne alan sanatçı Hasan Yılmaz ve İsmail Bingöl’ün birbirinden güzel türkülerle renk kattığı gecede davetliler unutulmaz dakikalar yaşadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren sünnet düğününe MHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu’nun katılması ayrı bir anlam kazandırdı.




SÜNNETÇİOĞLU AİLESİ ÇOK MUTLU

Oğulları Ege Yağız’ın sünnet düğününde mutlulukları gözlerinden okunan Erkan Sünnetçioğlu ve eşi Nejla Sünnetçioğlu, “Oğlumuz Ege Yağız’ın sünnet düğününü yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah düğününü de böyle güzel bir günde, güzel bir mekanda hep birlikte yapmayı rabbim nasip eder” dedi.




Geceye çok sayıda iş adamı, sanayici ve davetlinin yanı sıra, Haraççı eski Belediye Başkanı Metin Karan, Karabük Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, çok sayıda davetli ve bölgenin ileri gelen gayrimenkul firması sahipleri katıldılar. Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde davetliler gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar.





GECEYE RENK KATAN İSİMLER




Erkan Sünnetçioğlu’nun biricik oğlu Ege Yağız’ın sünnet düğününde yalnız bırakmayan ve mutluluklarına mutluluk katan dostları şunlar:

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Karabük Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetim kurulu üyeleri, Fırat Gayrimenkul yönetim Kurulu Başkanı Fırat Çelebi, Çetin Çelebi, Temel Bedir, Harun Karakaş, Haraççı eski Belediye Başkanı Metin Karan, Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanı Feyyaz Uzun, Gürel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gürel, Seyhan Mertoğlu, Selahattin Kaya, Aslan Yaşar, Bülent Ziyaoğlu, Özkan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Özkan, Serkan Kuş, Erzurumlular Dernek Başkanı Turgut Altınkaynak, Horasanlılar Dernek Başkanı ve Ali Akar Gayrimenkul sahibi Ali Akar, MHP Arnavutköy eski İlçe Başkanı ve Babacan Hafriyat sahibi Fatih Babacan, Akmanlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Akman, Kafkaslar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Barış Maden, Halis Viran, Necmettin Temiz, RUBADER Başkanı Mustafa Vural, Ferzende Abul, Zakir Aslan, Dürümcü Musa Usta ve Ailesi, Erdoğanlar Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erdoğan ve Ailesi, Erol Boztepe, Arnavutköy Belediye Spor Başkanı Murat Küçük, Kamacılar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Haşmet Kamacı, Ekrem Genç, Zengin Emlak yönetim kurulu Başkanı Suphi Nalkıran, Ferhat Turan, Kemal Kılıç, Mehmet Kırcalı, Mehmet Sevinçtekin, Melik Aydemir, Murat Kaya, Hayri Dalbudak, Sinan Mertoğlu, Yunus Genç, Gürcan Cihan ve daha bir çok kişi gecede Sünnetçioğlu ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

















Orhan ŞİMŞEK-Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi