Göreve geldiği andan itibaren hakkında çıkan karalama kampanyalarına açıkça cevap veren CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili şimdi de İstanbul'da korsan bildiriler dağıtılıyor.

Bir çok yayın organı dahil, AK Parti’li Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından dahi eleştiriye maruz kalan, göreve gelişinin üzerinden 24 saat geçmeden hakkında soruşturma başlatılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’un pek çok ilçesinde korsan bildiriler ile hedef haline getirilmeye devam ediliyor.

İstanbul’un pek çok ilçesinde Kaftancıoğlu’nu hedef alan imzasız bildirilerin, birçok araç camına ve apartmana bırakıldığı ifade edilirken, imzasız bildirileri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan’ın emniyete giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

“KORKUYORLAR, KORKSUNLAR!'
Konuyla ilgili görüş bildiren partililer, dağıtılan imzasız bildirilerin ahlaki ve vicdani bir davranış olmadığını belirterek, “Önemli olan kimin, ne için düğmeye bastığı” diyerek tepki gösterdiler. Aynı zamanda PM üyesi olan Canan Kaftancıoğlu’nun, il başkanlığında yapılan devir teslim töreninde, hakkında çıkan tüm karalamalara cevap verdiğini ifade eden partililer, “Sorusu olanlara da cevap verdi. Tatmin olmadıkları ne? İstanbul’u alacağımızdan mı korkuyorlar” dediler.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanında olduğunu belirten partililer, her türlü yasal ve meşru mücadelelerini sürdüreceklerini söylediler.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi