Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, anlattığı bir anı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.  "Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?" diyen başörtülü kadın hakkında Özcan "'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi konuya böyle girince çevredekiler gülüyor." ifadelerini kullanmıştı.

“KABUL EDİLEMEZ”

 CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak konuyla ilgili, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor." dedi.

“YANDAŞ BASIN VE FETÖCÜLERİN LİNCİNE UĞRUYORUM”

Özcan, Twitter hesabından yapılan açıklamayla ilgili yanıtında, "Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti'nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk'ün CHP'sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir!" ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi