7 Haziran genel seçimleri Türkiye’de 13 yıldır iktidarda bulunan AK Parti Hükümeti’nin sonu ya da devamı olacak..! Aylardan beri kıyasıya bir seçim rekabeti yaşanan ülkemizde huzur ve istikrarlı bir yönetimin işbaşında bulunması, halkın refahı ve mutluluğu için çalışan kadroların sorumluluk üstlenmesi için sandığa atılan her oy büyük değer taşıyor.
Bu nedenle yurtiçi ve yurt dışından milyonlarca seçmenin siyasi tercihi, Türkiye’nin yol haritasını belirleyecek. Seçmen ya AK Parti iktidarına “devam’ diyecek ya da ‘artık sen kenara çekil, başkaları hükümet etsin” diyecek.

AK Parti’nin artık gitmesi gerektiğini söyleyen, CHP, MHP, DTP, SP-BBP ve diğer siyasi partiler, tıpkı cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi iktidarın karşısına dikilip, seçim kampanyalarını bu doğrultuda yürüttüler. İktidar pastasından pay almak isteyenlerin birbirlerine yönelttiği suçlamaların, halka verdiği sözlerin ve edilen vaatlerin ise ardı arkası kesilmedi.

Ve şimdi söz millette..! Halk sandığa gidecek ve oyunu verip, ülkeyi kimin yönetmesi gerektiği konusundaki istek ve tavrını gösterecek. Bugüne kadar her parti lideri, her milletvekili adayı ve parti yöneticisi “sandıktan çıkacak sonuca saygılıyız” dedi. İnşallah öyle olur ve sandık sonuçları halkın tam iradesini yansıtır. Ve Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin ruhlarına huzur veren, halkımızın her anlamda mutlu olacağı bir vatan olarak, edediyete giden yoluna devam eder.

(Kent Yaşam)
 

Editör: Haber Merkezi