İstanbul başlayan ve tüm Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonun emniyette oluşturduğu depremin etkileri devam ediyor. İstanbul, Bursa, Ankara' Kocaeli ve Trabzon'da yaşanan görevden almaların sonrasında sabah saatlerinde İzmir'de görev değişimleri yaşanmıştı. Deprem etkisini sürdürürken Yalova, Konca ve Erzincan'da da emniyet müdürleri ve yardımcıları görevlerinden alındı.

"YOLSUZLUK OPERASYONU İLE BAĞLANTILI"

Yolsuzluk operasyonu ardından Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde de bir şube müdürü ve 3 şube müdür yardımcısı görevden alındı.

Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Reşat Beceren, 2 yardımcısı ve Lojistik Şube Müdür Yardımcısı görevlerinden alınıp başka birimlere verildiler. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu kararın istanbul ve Ankara'da başlatılan yolsuzluk operasyonu ile bağlantılı olduğunu açıkladılar.



KOM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİRİLDİ


Öte yandan Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım da görevinden alındı.

Erzincan'da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürlüğü'ne verildi. Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer de KOM Müdürlüğü'ne getirildi.

OLAY YERİ İNCELEMEYE ATANDI

Konya'da ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Hasan Yavuz'un görevinden alınarak Olay Yeri Inceleme Şube Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi