Canan Kaftancıoğlu Haberleri

Canan Kaftancıoğlu haberleri ve güncel Canan Kaftancıoğlu gelişmeleri, Canan Kaftancıoğlu ile ilgili tüm video, Canan Kaftancıoğlu fotoğrafları ve Canan Kaftancıoğlu haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

CHP İstanbul İl Başkanlığı için yapılan kongre sonrasında yeni başkan seçilen Özgür Çelik, mazbatasını eski il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun elinden...

GÜNCEL

Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan CHP İstanbul İl Başkanlığı kongresi heyecan dolu bir yarışa sahne oldu.

GÜNCEL

CHP İstanbul ‘da 39 ilçeden biri hariç diğer ilçeler olağan kongre sürecini tamamlarken, gözler şimdi CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kimin...

BELEDİYE

Taksim'de Atatürk anıtına çelenk bırakılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı anması yapıldı. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

GÜNCEL

Ülke Politikaları Vakfı Danışma Kurulu Başkanı Murtaza Çelikel, 3. ölüm yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

GÜNCEL

CHP’de delege seçimleri başladı ve seçimler başta İstanbul olmak üzere birçok kentte kıyasıya mücadelelere sahne oluyor.

GÜNCEL

CHP İstanbul İl Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığı, bugün saat 17.00'de AK Parti İstanbul ve Ankara İl Başkanlığı önüne siyah...

GÜNCEL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu CHP seçim kampanyasının başına geçiyor.

GÜNCEL

CHP'nin logosu, sloganları kullanılarak, sahte seçim broşürleri basılıp, dağıtılmaya başlandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olaya ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin açıklamaları üzerinden İnce'ye sert eleştiriler getirdi.

GÜNCEL

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan saldırının ardından bir saldırının da CHP İstanbul İl binasına yapıldığı açıklandı.