Meclis Haberleri

Meclis haberleri ve güncel Meclis gelişmeleri, Meclis ile ilgili tüm video, Meclis fotoğrafları ve Meclis haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı Meclis oturumlarına devam ediyor. Bugün Saraçhane'de yapılan toplantıda uzun süredir bekletilen teklifler bir bir kabul...

GÜNCEL

Son dakika haberine göre Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü.

EKONOMİ

TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ertelenen genel bütçeli kurumların görüşmelerine bugün kaldığı yerden devam...

GÜNCEL

DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, Meclis kürsüsünde skandal ifadelere imza attı.

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'den kötü haber geldi.

GÜNCEL

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'in, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete'ye söylediği sözler Meclis'te yaşanan tartışmaya damga vurdu.

EKONOMİ

TOKİ, muhalefet milletvekillerine Meclis'te bir deprem sunumu yaptı. Sunumda yapılacak konut sayısı ve arsalarla ilgili bilgiler verildi.

GÜNCEL

İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Çıray İYİ Parti'den niye istifa etti?

BELEDİYE

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan oturumunda Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırı ve Maltepe mitingi konuşuldu.

BELEDİYE

Büyükçekmece Belediye Meclisi Nisan ayı birinci toplantısı Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.