Atatürkü anma Haberleri

atatürkü anma haberleri ve güncel atatürkü anma gelişmeleri, atatürkü anma ile ilgili tüm video, atatürkü anma fotoğrafları ve atatürkü anma haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85’nci yıl dönümünde Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Ata’ya Saygı Zinciri”yle anıldı.

BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi tarafından, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 85. yıl dönümünde, bir anma programı düzenlendi.

BELEDİYE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde Avcılar’da anıldı.

GÜNCEL

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız 10 Kasım Atatürk'ü anma dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BELEDİYE

Beşiktaş’ta Cumhuriyetin 100. Yılında ve 10 Kasım’a yakışır bir anma töreni düzenlendi.

BELEDİYE

Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törenle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85’inci yıldönümünde anıldı.

BELEDİYE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 85’inci yıl dönümünde anma programı kapsamında Esenyurt’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu....

BELEDİYE

Kartal Belediyesi, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 85’inci yılında, Soğanlık Kültür Merkezi sahnesinde Atamızı anmak için bir anma...

BELEDİYE

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel bir mesaj yayımladı.