Resim sergisi Haberleri

resim sergisi haberleri ve güncel resim sergisi gelişmeleri, resim sergisi ile ilgili tüm video, resim sergisi fotoğrafları ve resim sergisi haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi, emekçi kadınların mücadelesinden oluşan, yaşam öykülerinin yer aldığı anlamlı bir sergiyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sanatseverlerle buluşturdu.

BELEDİYE

Kartal Belediyesi, ulu önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı.

BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi (SKSM)’nde, 49 genç yeteneğin ‘’Yarının Gözünden’’ isimli resim sergisi sanatseverlere kapılarını araladı.

BELEDİYE

Kartal Belediyesi, sanata gönül veren sanatçıları desteklemeye devam ediyor. Kartal Belediyesi Soğanlık Kültür Merkezi, resme gönül veren sanatçıların eserlerine ev...

BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi, 40 sanatçının 40 eserinden oluşan ‘Öz’e Yolculuk adlı sergiye ev sahipliği yaptı.

BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, 17 ressamın eserlerinden oluşan ‘Doğanın Renkleri’ adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı.