Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması kapsamında gerçekleştirdiği toplantı sırasında silahlı saldırı gerçekleşti.

SİYASET

İstanbul Arnavutköy'de boş arazide yakılarak terk edilen ve içerisinde 2 adet uzun namlulu silahın bulunduğu otomobilin Sultangazi CHP Gençlik Kolları...

GÜNCEL

İstanbul'da ağızlıksız gezdirilen pitbull cinsi köpek, yaşlı bir adamı parçaladı.

GÜNCEL

İstanbul Kağıthane’de emniyet güçlerine kalaşnikoflu saldırı düzenlendi.

3.SAYFA

İstanbul Sultangazi'de bir kiracı dükkan sahibine pompalı tüfekle ateş açtı, yoldan geçen bir kadın da yaralandı.

3.SAYFA

İstanbul Esenyurt'ta yeni bir saldırı gerçekleştirildi. Bir kişi gündüz vakti pompalı tüfekle kuaför basarak kurşun yağdırdı.

BELEDİYE

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve belediye emekçilerine yönelik saldırı girişimine yönelik kınama mesajları devam ederken Maltepe Belediyesi emekçileri de...

BELEDİYE

Kaçak yapılarla mücade eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerine kaçak yapı sahipleri tarafından silahlı ve pitbullu saldırı yapıldı.

BELEDİYE

Bir grup İBB ekiplerine saldırdı. Üsküdar Salacak sahilindeki kaçak işletmeyi yıkmak için bölgeye giden İBB ekipleri saldırıya uğradı.

GÜNCEL

Erzurum'da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında çıkan olaylarla ilgili bir uzman çavuş gözaltına alındı.

BELEDİYE

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan oturumunda Ekrem İmamoğlu’na yapılan saldırı ve Maltepe mitingi konuşuldu.

GÜNCEL

ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın seçim aracının saldırıya uğradığı bilgisi paylaşıldı.