Tartışma Haberleri

tartışma haberleri ve güncel tartışma gelişmeleri, tartışma ile ilgili tüm video, tartışma fotoğrafları ve tartışma haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

Bahçelievler Belediye Başkanı ve AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır'a pazar yerinde şok bir protesto yapıldı.

3.SAYFA

İstanbul'da bir kadın, lüks aracıyla trafiği birbirine kattı. Tartıştığı sürücü sözlü saldırıda bulunan ve arabasını tekmeleyen kadın, sosyal medyanın en...

GÜNCEL

Starbcuks protestoları sonunda bir gerginliğe ve kavgaya yol açtı.

GÜNCEL

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek'in, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete'ye söylediği sözler Meclis'te yaşanan tartışmaya damga vurdu.

3.SAYFA

Yeşilköy Sahili'nde bir vatandaşın zıpkınla yanlışlıkla vurulması üzerine söyledikleri sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

GÜNCEL

Kadıköy'de ip bikini ile gezen kadınla yoldan geçenler arasında tartışma çıktı. Polis vatandaşlar arasındaki tartışmaya müdahale etti.

DİN

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, imam hatip okullarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştüğü iddia edildi.

İSTANBUL

Türkiye’de son zamanlarda popüler tartışma başlıklarından olan LGBT, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne de taşındı. AK Parti ve CHP’li Grup Başkanvekilleri...

GÜNCEL

Hatayspor eski Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş'ın açıklamalarının ardından siyah beyazlılara sert tepki gösterdi.

GÜNCEL

Arka camında AK Parti logosu bulunan lüks arabalı gurbetçiyle tartışan vatandaş sosyal medyada izleyenleri güldürdü.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'dan depremzede vatandaşa büyük ayıp. Yılmazcan depremzedeye, "Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun, kalma o zaman" dedi.

GÜNCEL

Survivor'da dün yayınlanan bölüme hakaret ve ceza damga vurdu. Acun Ilıcalı Survivor yarışmacısı Yusuf'a büyük ceza verdi.