Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önce Çatalca’nın köylerini ziyaret etti, sonra Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluştu. İmamoğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatalca...

BELEDİYE

İstanbul’da faaliyetlerini yürüten basın mensupları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin İstanbul’daki yerel basına tavrını sert bir şekilde eleştiren bir açıklama yayınladı.

GÜNCEL

Adana'da eşinin terk ettiği ve 4 çocuğuyla harabeyi andıran evde yaşam mücadelesi veren anne gündemde.

EĞİTİM

İlim Yayma Cemiyeti Küçükçekmece Şube Başkanı Murat Gülep, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Depremzedelere verilecek yeni hibe ve kredi destek paketinin detayları belli oldu.

GÜNCEL

İBB Meclis Üyesi ve iş insanı Gökhan Gümüşdağ deprem bölgesi Hatay'daki faaliyetlerini sürdürüyor.

EKONOMİ

Akçansa, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ta Nisan ayı itibarıyla başlattığı ‘Benim Mahallem’ projesi ile çocuklara destek veriyor.

GÜNCEL

Adıyaman'daki çadırkentten gelen görüntüler yürekleri sızlattı. Çadırların su bastığı görülürken, çadırkent sakinleri yardım istedi.

BELEDİYE

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçe genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

BELEDİYE

Ramazan bereketini yaşatan Küçükçekmece Belediyesi, Kadir Gecesi’nde de vatandaşı unutmadı.

BELEDİYE

Türkiye’yi derinden sarsan ve 11 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, Kartal Belediyesi de büyük yıkım yaşayan Hatay’a yardımlarını sürdürüyor.

EKONOMİ

CHP'den ihtiyaç sahiplerine Cumhuriyet Altını vaadi geldi. CHP'nin Cumhuriyet Altını vaadini CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıkladı.