Halkımız sevinçten uçuyor!

Abone Ol

RTE Yönetimi’nde ülkemizi yöneten hükümet ve yancısı, alıp uyguladıkları kararlar ile halkımızı sevince boğdu.

Daha geçen hafta iki gün arayla ( İlk gün 17 kuruş, ikinci gün 13 kuruş ) motorine yaptıkları zam özellikle çiftçimize bayram yaptırdı! Çok pahalı motorin kullanmadıkları için ( Dünyada birinci ) eziklik hisseden çiftçimiz ve köylümüz bu zamlar sonrası büyük sevinç yaşadı! Artık adam yerine konulacaklarını sanan çiftçilerimiz motorinin 10 Lira olması halinde o günün resmi bayram olmasını talep edeceklerini açıkladılar. Bu rakamın 2023 hedeflerinden önce gerçekleşmesini talep ettiler.

Geçen hafta ( Adana – İmamoğlu – Koyun evi ) Köyüme gittiğimde asık suratlı kuzenlerime çok şaşırmıştım… Keyifli olacaklarını sanırken, sordum; ‘’ Emmioğlu, bu zamlar bizi çok sevindirdi, şenlik yapmak istiyoruz, havai Fişek’e paramız yetmiyor ‘’ diyerek, havai fişek fiyatlarının acilen indirilmesini beklediklerini söylediler… Tek sorunlarının havai fişek parası olduğunu söylediler.

Hükümetin son sevindirici haberi, baskın seçim haberi oldu, pardon; sorunları çözme, terörü bitirme, Orta Doğu’yu ele geçirme, dünya lideri olma seçiminin(!) hemen hemen azıcık sonra yapılma kararı oldu. ( Her ne kadar birisi ‘’ Erken seçim vatan hainliğidir. ‘’ dese de. )

Çok sevinçliyim çok…

KURTULUYORUZ!