BAŞAKŞEHİR- İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Triko Center’da esnaf olan Turgut Çakmak ve eşi iddiaya göre 27 Şubat Cumartesi akşamı iş çıkışında 7-8 kişiden oluşan bir grup tarafından darp edildiklerini söyleyerek hastaneye kaldırıldılar. Bu olaydan iki gün sonra 1 Mart sabahı ise yine site içinde Turgut Çakmak ve oğlu Hüseyin Çakmak’ın da içerisinde bulunduğu silahlı bir kavga yaşandı. Baba Çakmak kavgadan yara almadan kurtulurken, oğlu Hüseyin Çakmak karnından yaralandı.

ALTUNAY: YÖNETİM OLAYA HİÇBİR ŞEKİLDE DAHİL OLMAMIŞTIR

Triko Center Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Altunay’dan cevap geldi.  Altunay, “Sitemizin bu şekilde gündeme gelmesi hepimizi üzmüştür. Ancak olay Turgut Çakmağın yansıttığı gibi değil. Şöyle ki, Cumartesi günü Turgut Çakmağın eşi iş yerinde tadilat yapan esnafın dükkanını izinsiz, görüntüleyip sizi şikayet edeceğim diyerek tehditler savurmuş ve bu yüzden kavga çıkmıştır. Emniyete intikal ettiği gibi, yönetim olaya hiçbir şekilde dahil olmamıştır.  Adliyeye intikal ettiği gibi ikinci olayda yine bu kişiler arasında yaşanmıştır.” dedi.

ideo ayrıntıları

DEĞİŞİKLİKLERİ GERİ AL

KAYDET

Başlık (zorunlu)

İKİTELLİ OSB'DE SİLAHLI SALDIRI İDDİALARINA YÖNETİMDEN CEVAP

Açıklama

BAŞAKŞEHİR- İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Triko Center’da esnaf olan Turgut Çakmak ve eşi iddiaya göre 27 Şubat Cumartesi akşamı iş çıkışında 7-8 kişiden oluşan bir grup tarafından darp edildiklerini söyleyerek hastaneye kaldırıldılar. Bu olaydan iki gün sonra 1 Mart sabahı ise yine site içinde Turgut Çakmak ve oğlu Hüseyin Çakmak’ın da içerisinde bulunduğu silahlı bir kavga yaşandı. Baba Çakmak kavgadan yara almadan kurtulurken, oğlu Hüseyin Çakmak karnından yaralandı. Triko Center Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Altunay’dan cevap geldi. Altunay, “Sitemizin bu şekilde gündeme gelmesi hepimizi üzmüştür. Ancak olay Turgut Çakmağın yansıttığı gibi değil. Şöyle ki, Cumartesi günü Turgut Çakmağın eşi iş yerinde tadilat yapan esnafın dükkanını izinsiz, görüntüleyip sizi şikayet edeceğim diyerek tehditler savurmuş ve bu yüzden kavga çıkmıştır. Emniyete intikal ettiği gibi, yönetim olaya hiçbir şekilde dahil olmamıştır. Adliyeye intikal ettiği gibi ikinci olayda yine bu kişiler arasında yaşanmıştır.” dedi.