“MİLLETVEKİLLİĞİ GÖREVİNE HAZIRIM”

Farklı mesleklerden gençlerin enerjisinin, meclis çalışmalarına pozitif katkı sağlayacağına yürekten inandığını belirterek açıklamalarına başlayan 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Arcan Yüksel, Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerin TBMM’de mutlaka olması gerektiğine dikkat çekerek, “Mecliste daha genç bir yapı oluşturulduğu takdirde, hem daha başarılı hem de güncel sonuçlar alınacağına inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ne ve vatandaşlarına faydalı olabilmek için CHP Milletvekilliği görevine hazırım” dedi.



“ÇALIŞMALARIMIZIN MERKEZİNE İNSANI KOYACAĞIZ”

Ekonomiden politikaya, teknolojiden kültür-sanata kadar her alanda hızla değişim gösteren dünyada var olabilmek için, bu gelişime ayak uydurmanın zorunlu olduğunu sözlerine ekleyerek açıklamalarını sürdüren Yüksel, “Çalışmalarımızın merkezine insanı koyarak, toplumumuzu ve geleceğimizi ilgilendiren tüm konulara genç bakış açımızla, farklı çözümler üreteceğimize inanıyorum” dedi. Aldığı eğitim ve kazandığı tecrübelerle de verimli olacağına inandığını sözlerine ekledi.



Yüksel, eğitim kurumlarının yetersizliği, sosyal hayatın sıkıntıları ve ekonomik sorunlar gibi nedenlerle yok olan huzurumuza; kavgacı değil, uyarıcı ve uzlaşmacı karakteriyle fayda sağlayabileceği için Milletvekilliği görevine hazır olduğunu ifade etti.







ARCAN YÜKSEL KİMDİR?

1977 İstanbul doğumlu.
Galatasaray Lisesi 1995
Bilgi Üniversitesi - Uluslararası Finans 2002
Commerzbank/ Frankfurt- Hazine Bölümü 2005
Girişimci İş Adamı
TÜGİAD-Türkiye Genç İş Adamları Derneği Üyesi
Galatasaraylılar Derneği Üyesi
Galatasaray Spor Kulübü Üyesi
Yeşilyurt Spor Kulübü Üyesi
Evli ve 2 çocuk babası
İngilizce ve Fransızca biliyor.
(Selvi SARITAÇ-Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi