İstanbul’un en çok kar yağan ilçelerinden olan Sarıyer’in ana caddelerinde biriken karın kaldırılması için İBB ekiplerini seferber eden AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, bu konuda vatandaşlardan teşekkür aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Fen İşleri Daire Başkanlığı ile koordineli çalışmalar yürütüp, Sarıyerlilerin mağdur olmaması için çaba harcayan Salih Bayraktar, gece gündüz demeden denetleme yaptı ve yardım taleplerinin karşılanmasını sağlıyor.

İBB’nin sorumluluk alanında bulunan ana caddelerin kardan temizlenmesiyle 7 yılın en fazla kar yağışına sahne olan Sarıyer’in köyler bölgesi olarak nitelenen Kısırkaya, Kilyos, Gümüşdere ve Zekeriyaköy  gibi mahallelerinde yaşayanlar da kent merkezine ulaşım sağlayabildiler.

 

İBB ekiplerinin yolların kardan temizlenmesi için Sarıyer’de üstün çaba gösterdiğini söyleyen Salih Bayraktar, tüm ama caddelerin açık olduğunu, çalışanların 24 saat aralıksız görev başında olduklarını belirtti. Bayraktar insanların yanısıra sokak hayvanlarının hayatta kalması için de İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirli noktalara mama bırakıldığını, ihtiyaç duyan hayvanların tedavi edildiğini belirtti.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi