Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Belediyenin Sağlık İşleri ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile evde bakım hizmetine katıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, kemik kanseri hastalığından dolayı evde yatalak olan iki çocuk annesi N.K.'nın (39) evine moral ziyaretinde bulundu. 16 Eylül Salı günü Avcılar Firuzköy Mahallesinde oturan N.K'yi ziyarete giden, Başkan Dr. Toprak Benli, Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ile birlikte gerekli pansumanını yaptı. Aileye destek olacaklarını belirten Başkan Dr. Handan Toprak Benli, Belediyemizin kapıları her zaman halka açık olduğunu söyledi.

Kemik kanseri olan 39 yaşındaki N.K. bel kısmında bulunan yarasının günlük olarak pansuman edildiği ve bu tür hastaların uzun süreli olarak aylarca bakıma ihtiyacı olduğunu, bu hastaların hastanelere, gidip gelerek tedavi görmesinden ziyade evine gelinerek bakılması daha kolay olduğunu belirten, Başkan Dr. Toprak Benli, hastanın pansumanını bizzat yaptı.
N.K, Başkan Dr. Toprak Benli'ye ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Halkımızın sağlığı bizim için önemli

Her gün mesai saatleri içerisinde verilecek olan hizmet Belediyenin 0 212 695 62 00 (dahili 213) numaralı telefonundan randevu alınarak başvurabilmektedir. Evde Bakım Hizmeti programına alınan hastanın muayenesi, pansumanı, serum takılması gibi sağlık uygulamaları yapılmaktadır. Başkan Dr. Handan Toprak Benli, "Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Belediye olarak, sağlık ve evde bakım hizmetlerimiz artarak sürecektir” dedi.

Senay Badur/ Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi