FİDAN UĞUR - KENT YAŞAM

CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nın Suada’da 7 Haziran genel seçimlerinde görev alacak sandık görevlilerine yönelik gerçekleşen dayanışma yemeğinde seçim çalışmaları için start verildi. Geceye CHP İstanbul il yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Ş.İlker Uygun, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları, CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Av. Özlem Hazinedar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekilleri Aday Adayları Mehmet Arslan, Dursun Bulut, Gülay Yedekçi, Yüksel Çavuşoğlu, Özgür Koçak, Süleyman Kartal, CHP Beşiktaş İlçe Örgütü mahalle temsilcileri ile sandık görevlileri ile çok sayıda partili katıldı.

HAZİNEDAR'A TEŞEKKÜR
Geceye katılanlar yönelik söz alan CHP İlçe Başkanı Ş.İlker Uygun yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında çalışan tüm örgüt emekçilerine teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: Türkiye halkının kurtuluşu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan gerçek sahipleri. Gönül veren, emek veren, gerektiğinde bedel ödeyen değerli örgütümüz hepiniz hoş geldiniz. Bugün 15 Şubat 2015 Pazar. İlçe Seçim Kurulu’muzda 2014 yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görev alan sandık görevlilerimize teşekkür ve motivasyon gecesi tertip etmeyi düşündük. Gecemizin düzenlenmesinde her anlamda yanımızda olan ve 'Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır ve bu satıh bütün vatandır' düşüncesiyle hizmet vermeye çalışan, yaşamın, hayatın, İstanbul'un ve memleketimizin tüm alanlarında yaşanan sosyal sorunlara imkanları dahilinde yetişmek için uğraşan ve bizlere bütün katkılarından dolayı belediye başkanımız Av. Murat Hazinedar'a teşekkür ediyorum.


23 MAHALLE VE 402 SANDIĞIMIZDA ÖRGÜTLÜYÜZ
Hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçim süreci boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan partimize ve adaylarımız bir oy fazla alabilmek için yorulmak nedir bilmeden, sosyal hayatlarını hiçe sayarak mücadele eden, gece gündüz kavramını birbirine katarak kapı kapı, apartman apartman çalışan İzmir'de Hasan Tahsin, Aydın'da Yörük Ali Efe, Kahramanmaraş'ta Sütçü İmam, Ödemiş'te Demirci Mehmet Efe, İnönü'de İsmet Paşa, Kocatepe'de Mustafa Kemal olan, Mustafa Kemal'in askerleri. Başta kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve örgüt emekçilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Seçim günü sandıkları namusu gibi koruyan, tek bir oyumuzun müdafaası için büyük mücadeleler vermiş, sabahın ilk ışıklarına kadar disiplinini hiç bozmadan çalışan bu uğurda ‘her şeyden geçilir, gerekirse candan bile; ama Çanakkale geçilmez’ ülküsüyle savaşan çok değerli sandık görevlilerimize de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisinin de önem verdiği gibi 23 mahallemizde 402 sandığımızda örgütlüyüz.

'ÖNÜMÜZDEKİ SINAVI BAŞARIYLA VERECEĞİZ'
Sayın İl Başkanımız Sayın Murat Karayalçın geldiği günden beri İstanbul'a enjekte ettiği enerji ve bize kazandırdığı bakış açısı için çalışma aşkımızı bir kez daha kamçıladığı için kendisine de teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde çok önemli bir sınav daha var: 2015 genel seçimleri. Beşiktaş özelinde 65 bin hanenin kapısını çalacağız. 65 hanede yaşayan seçmenin oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne isteyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nu başbakan, milletvekillerimizi bakan yapmak Türkiye'nin sis perdesini kaldırmak yeniden özgürlükçü sosyal demokrasiyi bu coğrafyada egemen kılmak için atılan her bir oyu 38 okulumuzda 402 sandığımızda ekmeğimiz gibi namusumuz gibi koruyacağız.

'ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM'
Örgütümüzün sesine cevap veren aday belirleme yöntemi olarak önseçimi belirleyen başta Genel Başkanımız ve PM üyelerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İlçemizdeki tüm milletvekili aday adaylarına başarılar diliyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımızın gönüllerinden geçenin kimlerin seçileceği değil parlamentoya kaç milletvekili göndereceğiz düşüncesi olduğunu biliyorum. Böylesi büyük ve sevgi dolu bir ailenin ferdi olmaktan mutluluk ve onur duyuyor tüm örgütümüzle iftihar ediyorum. Sizlerin emekleri hiçbir şekil ve şartla ödenemeyecek kadar büyüktür. Elbette ki hiçbir teşekkür çalışmalarınızın karşılığına eşdeğer değildir. Bu duygularla hepinizi selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HAZİNEDAR: 'TÜM ÖRGÜT EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise yaptığı konuşmasında CHP İlçe Başkanı Ş. İlken Uygun ile bir kardeş gibi olduklarını ve uyumlu çalışmanın başarıyı kaçınılmaz kıldığını belirtip, Uygun'a teşekkür etti. Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini belirten Hazinedar, tüm partililere CHP'lilik bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Partimizin bize verdiği görev ve sorumluluk bilinciyle herkesi CHP çatısı altında birleşmeye davet etmeliyiz. Herkesi bizim inandığımız gibi kurtuluşun Cumhuriyet Halk Partisi'nde olduğuna inandırmalıyız. Tüm örgüt emekçilerimize yerel seçimlerde verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum ve diliyorum ki 7 Haziran'da Beşiktaş'ta bir kez daha CHP'nin zaferi taçlanır” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi