Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, Botanik Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltıda, partili kadınlar bir araya geldi. Müzeyyen Senar’ın şarkıları eşliğinde Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve eşinin de yer aldığı fotoğrafları slayt olarak gösterildi.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan yaptığı açılış konuşmasında, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde seçim startını sevgiyle verdiklerini dile getirdi. “Sevgiyi her yerde yaşatan tüm insanlara selam olsun” diyerek konuşmasını sürdüren Dokuzcan, 2015 seçimlerinin kadınlar için çok önemli olduğunu ifade etti.
Toplantıya eşiyle birlikte katılan Başkan Kerimoğlu da yaptığı konuşmada, CHP’nin emekçi kadınlarına teşekkür ederek, “Hepimizin ortak sevdası olan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum” dedi. Konuşmasında Kurtuluş Savaşı’nda kadınların çalışmalarını anlatan Kerimoğlu, bugün de Gezi eylemlerinde meydanlara çıkan kadınların aynı emeği verdiğini sözlerine ekledi.
KILIÇDAROĞLU: ÜLKEMİZDE KARANLIK BİR TABLO VAR
Kadınlara hitap eden Selvi Kılıçdaroğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde etkinlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sevgi karşılıklıdır, kalıcıdır ve bir ömür boyu sürer. Bugünlerde hem ülkemizde hem çevremizde maalesef karanlık bir tablo var. Ama Anadolu’dan her zaman güzellikler çıkmıştır. Gelecek günler çok güzel olacak” dedi.
Tango gösterisinin yapıldığı de etkinlik, Bülent Kerimoğlu’nun eşi Ömür Kerimoğlu’nun, Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan’a çiçek vermesiyle sona erdi.

Selvi Sarıtaç
 
Editör: Haber Merkezi