CHP’nin 91. yıldönümü kutlama programı çerçevesinde CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyeleri sabah saatlerinde Atataürk anıtına çelenk, bırakıp, saygı duruşunda bulundu.

Akşam ise RİVA Restaurant’ta geniş katılımlı bir kokteyl verildi. Kokteyle CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP’li belediye meclis üyeleri, CHP’nin önceki İlçe Başkanları Hikmet Öziş, Serdar Sarıoğlu, Dr. Cengiz Alp, ilçe yöneticileri ve çok sayıda pati üyesi ve davetli katıldı.

Kutlama sırasında İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le Belediye Başkanı Şükrü Genç, davetlilere hitaben konuşma yapıp, CHP’nin ülke ve toplum için önemini ve üstlenmiş olduğu göreve vurgu yaptılar.

CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bıçakcı ve arkadaşlarının, tezahürat ve şarkılarla canlılık kattığı kutlama sırasında Başkan Şükrü Genç’in jesti olarak takdim edilen iki adet büyük boy pasta önünde basın mensuplarına poz veren başkanlar ve partililer, rakip siyasi partilere karşı adeta gövde gösterisi yaptılar.

Sahne alan sanatçıların beğenilen konserlerinde, söylediği şarkı ve türkülere konuklar da eşlik ederken,  uçurulan dilek balonlarını gökyüzüne gönderenler CHP’nin iktidarını dilediler. (Tuncay DAĞLI)


Editör: Haber Merkezi