CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, TBMM hedefine doğru emin ve hızlı adımlarla ilerliyor. Önseçim için parti örgütüne kendini tanıtmak amacıyla 2. seçim bölgesinde yoğun bir siyasi çalışma yürüten Dr. Cengiz Alp, katıldığı her toplantıda büyük ilgi görüyor. Dr. Alp, CHP Fatih örgütüyle yaptığı toplantıda da ileriye dönük önemli mesajlar verdi.
Fatih’te CHP örgütü tarafından yoğun ilgiyle karşılanan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, CHP’den istifa eden milletvekillerini eleştirerek, “Test edilmeyen, tanınmayan milletvekili aday adaylarına sakın oy vermeyin. Biz, CHP örgütünün emeğini hiçbir zaman gözardı etmeyeceğiz” dedi.
Konuşması ilgi ve dikkatle takip edilen Dr. Cengiz Alp’in sözlerinin destek görüp, sık sık alkışlandığı gözlendi.
Konuşması sırasında CHP’den istifa eden milletvekillerini eleştiren Alp, “Test edilmeyen, tanınmayan milletvekili aday adaylarına sakın oy vermeyin. Bir örneğini daha yeni yaşadık”, diiyen Dr. Cengiz Alp,” CHP'den geçtiğimiz günlerde istifa eden İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, örneği yanıbaşımızda duruyor. Bu milletvekilini kimse bilmiyor, nereden, nasıl geldi? Ben bu arkadaşımızın CHP’li olduğuna bile inanmıyorum. Sizden ricam aday adaylarını inceleyin. Ben milletvekili olursam, milletvekili olan sizler olacaksınız. Ben, sizler adına vekâleten orada olacağım” dedi.
KİMSENİN EMEĞİNİ GÖZARDI ETMEYECEĞİZ
Seçime giden yolda emek verenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve milletvekili olduğu takdirde kadın ve gençlik kolları gibi, partinin tüm üyelerinin emeğini karşılıksız bırakmayacağını da ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak her bireyin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baş tacımız yapacağız. Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız” diye konuştu.
(Kent Yaşam)
 
Editör: Haber Merkezi