İstanbul’da birkaç gündür etkili, olarak devam eden kar yağış Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Maltepe, Kartal, Üsküdar, Sancaktepe ve Sultanbeyli, Avrupa Yakası'nda ise Beşiktaş, Beyoğlu, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçeleri olmak üzere birçok bölgede aralıklı olarak sürüyor. Kar yağışının etkili olduğu  hayatı olumsuz yönde etkiledi. Hafta içi olması sebebiyle işlerine girmek için yola çıkan vatandaşlar yoğun trafikle karşılaştı.  Belli noktalarda ise trafiğin tamamen kilitlendiği görüldü. Trafik yoğunluk haritası yüze 70'i geçerken, etkili olan kar yağışı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de trafik yoğunluğuna yol açtı.

İstanbul'u etkisi altına alan kar, eziyete dönüştü! Trafik yoğunluğu %70'i geçti

                                                 

İDO seferleri iptal edildi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bazı seferlerini iptal etmek zorunda kaldı. İDO’nun inyernet sitesinden yapılan açıklamada saat 07.45 Kabataş-Kadıköy- Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy seferleri yapılamayacağı belirtildi.

Yarın İstanbul’u terk edecek

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre; bugün de İstanbul'da etkili olacak kar yağışı, Perşembe günü yerini sağanak yağış ve soğuk hava dalgasının etkisine bırakacak. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi