CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in oğlu Çağlar Genç ile Meltek Celayir’in düğününe katılıp, damadın nikah şahidi oldu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in küçük oğlu Çağlar Genç bu akşam Bahar Country’de yapılan kır düğününde Meltem Celayir ile evlendi.

Yaklaşım 3 bin kişinin katıldığı düğüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Cebi, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP PM Üyesi Tuncay Özkan, eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, belediye başkan yardımcıları, Sarıyerli siyasetçi Dr. Cengiz Alp, belediye meclis üyeleri, kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye personeli ile her iki ailenin yakınları katıldı.

Düğün töreninin başlarında davete katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerden ve konuklardan yakın ilgi gördü. Gelin ve damadın tören alanına gelmesinden sonra nikah işlemi başlatıldı. Meslektaş olan genç çiftin nikahını Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz kıyarken, damadın nikah şahidi olan Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını geline verip, mutluluklar diledi. Kılıçdaroğlu, nikah töreninden sonra düğün alanından ayrılıp, Ankara’ya döndü.


Takı töreni saatler sürdü

Meltem-Çağlar Genç çiftinin düğün törenine katılanlar, genç çifte hediyelerini vermek için uzun bir kuyruk oluşturdu. Takı töreninin saatler sürdüğü düğünde, çiçek göndermek isteyenlerin ÇYDD ve LÖSEV’e bağışta bulunmaları rica edilmiş olsa da yine onlarca çelenk düğün alanında yer aldı. Çelenkler arasında Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın adının yazılı olanlar da dikkat çekti.



Bu arada Şükrü Genç'in büyük oğlu Alican Genç'in eşi müzik öğretmeni Burcu Genç de düğünde sahne alıp, konser verdi. Davetliler ise müzik eşliğinde eğlenip, gecenin tadını çıkardılar.

Kent Yaşam gazetesi olarak –Meltem-Çağlar Genç çiftine ömür boyu mutluluk diler, Başkan Şükrü Genç ve ailesine hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.


(Tuncay DAĞLI-Özgür Deniz KAYA)

 

 

Editör: Haber Merkezi